Media | Summer Up

Akkreditointi

Median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille tarkoitettu akkreditointi Summer Upiin on käynnistynyt. Akkreditointi on tarkoitettu vain toimihenkilöille, jotka saapuvat tapahtumaan työtehtävissä.  Mikäli olet freelancer, ilmoitathan hakemuksessasi myös juttusi ja/tai kuviesi tilaajan nimen.

Akkreditointihakemukset on jätettävä viimeistään kesäkuun loppuun mennessä. Ilmoitamme hyväksytyille viimeistään 6.7.2018 mennessä sähköpostitse lisäohjeiden kera. Mikäli sinulla on kysyttävää akkreditointiin liittyen, otathan yhteyttä osoitteeseen info@summerup.fi. Tarkistathan, että antamasi tiedot ovat oikein ennen kuin lähetät hakemuksen.

Briefly in english: Accreditation is for media and music professionals arriving in Summer Up festival.  The accreditation will be closed on 30.6.2018 and accepted participants will be notified by email until 6.7.2018. If you have any questions or need for further information please contact: info@summerup.fi. Please check the filled out form before sending to make sure you’ve given the correct information.