Artistit | Summer Up

Artistit

Lahden puutarhajuhlina tunnettu Summer Up Festivaali on julkaissut ensimmäiset esiintyjät kesälle 2018. Mukkulan tapahtumapuistossa 13.-14.7. vietettävällä urbaanin musiikin festivaalilla tullaan näkemään yhdysvaltalaiset räpartistit Wiz Khalifa ja Big Boi sekä kotimaiset hiphopviihdyttäjät Roope Salminen & Koirat, juhlatunnelmaa tuova Teflon Brothers sekä suomen suosituin duo JVG.
 
Wiz Khalifa teki läpimurtonsa jättihitillä Black & Yellow vuonna 2010 nousten Billboard Hot 100 –listan kärkisijalle ja keräten runsaasti soittoa niin ympäri maailmaa kuin Suomen radiotaajuuksilla. Artisti on uransa aikana tehnyt yhteistyötä niin Lil Waynen, Rae Sremundin, Nicki Minajin, the Weekndin kuin NASin kanssa, ja hänen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Snoop Doggin ja Bruno Marsin kanssa tehty Young, Wild & Free, Ty Dolla §ingin kanssa tehty Something New sekä Charlie Puthin kanssa tuotettu See You Again, joka toimi myös Fast & Furious 7 –elokuvan soundtrackina. Wiz Khalifan uusin albumi Laugh Now, Fly Later julkaistiin 9.11.2017.
 
OutKast –yhtyeestä tutuksi tullut Big Boi tunnetaan rap-uransa lisäksi myös musiikkituottajana sekä näyttelijänä. Artistin debyyttisoololevy Sir Lucious Left Foot: The Son Of Chico Dusty julkaistiin keväällä 2010. Uransa aikana hän on tehnyt yhteistyötä ja yhteiskappaleita mm. Kelly Brownin, B.o.B:n, Yelawolfin, Jamie Foxxin kuin Janelle Monáen kanssa. Artistin uusin albumi Boomiverse julkaistiin tänä keväänä ja uusin single Kill Jill on kerännyt Spotifyssä yli 22 miljoonaa kuuntelukertaa. Näyttelijänä Big Boi on toiminut mm. Chappelle Show’ssa sekä Law & Order: Special Victims Unit –sarjassa.  
 

Cheek
Cheek
Wiz Khalifa (US)
Wiz Khalifa (US)
Big Boi (US)
Big Boi (US)
JVG
JVG
Teflon Brothers
Teflon Brothers
Roope Salminen & Koirat
Roope Salminen & Koirat