Artistit | Summer Up

Artistit

Summer Up on kiinnittänyt ohjelmistoonsa yhdysvaltalaisen Machine Gun Kellyn. MGK eli oikealta nimeltään Richard Colson Baker on Clevelandista lähtöisin oleva artisti, joka tunnetaan sekä kovatempoisesta räppäämisestä että hieman herkemmästäkin materiaalista. Artistin musiikki on saanut vaikutteita niin Eminemin kuin Wiz Khalifan kaltaisilta supertähdistä, ja hänen uusin singlensä Bad Things julkaistiin viime lokakuussa. Musiikkiuransa lisäksi Baker on ehtinyt tehdä uraa myös näyttelijänä elokuvissa ja tv-sarjoissa. Suomessa MGK vieraili viimeksi 2015 esiintyen hetkessä loppuunmyydyllä Korjaamolla.

G-Eazy (US)
G-Eazy (US)
Machine Gun Kelly (US)
Machine Gun Kelly (US)
Mikael Gabriel
Mikael Gabriel
SANNI
SANNI
Nikke Ankara
Nikke Ankara
Teflon Brothers
Teflon Brothers

MGK:n mukaan tuleminen täydentää Summer Upin ulkomaisten artistien linjaa. Festivaali on jo aiemmin julkaissut yhdysvaltalaisen G-Eazyn mukaan tapahtumaan. Me, Myself & I –hitillään soittolistoja maailmanlaajuisesti hallinnut artisti julkaisi juuri uuden remix-version kappaleestaan Some Kind of Drug yhdessä yhdysvaltalaisen DJ:n Lincoln Jesserin kanssa.
 
Summer Upin ohjelmisto vahvistuu myös kotimaisilla artisteilla. Mukana festarilla ovat toista kertaa Summer Upissa esiintyvä SANNI, Lahden oma poika Nikke Ankara, juuri yhteis-EP:n Isac Elliotin kanssa julkaissut Mikael Gabriel sekä bailuräppikokoonpano Teflon Brothers.