Info | Summer Up

INFO

FESTIVAALIALUE 

Summer Up festivaali juhlitaan Lahti Energia Tapahtumapuistossa 13.-14.7.2018.
Tapahtuma-alueella palvelevat anniskelualueet, VIP-alue, kaksi esiintymislavaa, myyntikojut, narikka, lipunmyynti- ja infopiste, ensiapu sekä kumppaneiden pisteet. Lahti Energia Tapahtumapuiston osoite on Ritaniemenkatu 10, 15240 LAHTI.

SAAPUMINEN

Festivaalialueelle saapuessa kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin festivaalialueen portin kupeessa. Lauantain liput vaihdetaan rannekkeisiin vasta lauantaina. Huomioithan, että kahden päivän ranneketta ei saa ottaa pois tapahtumapäivien välissä. 

Ennen rannekkeenvaihtoa alueelta löytyy myös lipunmyynti, jos ennakkolippu on jäänyt hommaamatta. VIP-asiakkaille löytyy oma piste ja myös VIP-lippuja on myynnissä portilta.

Festivaalialueen kupeessa on myös leirintäalue festivaalin asiakkaille. Tutustu leirintäalueeseen täällä.

IKÄRAJA

Summer Up festivaali on ikärajaton tapahtuma. Suosittelemme kaikille kuitenkin vähintään 16 vuoden ikää. Alle 13-vuotiaat pääsevät tapahtuman vain täysi-ikäisen seurassa.
Anniskelualueet ja VIP-alue ovat K-18.

NARIKKA

Festivaalialueen porttien läheltä löytyy narikka. Narikan hinta on 3€ ja välikäyntejä ei narikassa ole. Joudut siis maksamaan narikkamaksun uudestaan, jos narikassa täytyy käydä välissä. 

RUOKAILU JA MYYNTIKOJUT

Alueelta löytyy ruokailumahdollisuuksia kaikkien makuun. Festareilta löytyy muun muassa klassinen festarigrilli, hampparia, tortillaa, street foodia ja paljon muuta!

Festareilta ei tarvitse myöskään lähteä kotiin tyhjin käsin, siitä myyntikojut pitävät huolen. Alueelta löytyy muun muassa lahtelainen Sinne Store, Vero Moda, merchandise-piste ja monta muuta kiinnostavaa kojua. 

TÖLKKIPANTTI

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 2€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 2€, jonka saat takaisin tölkin palauttaessasi. Festivaalialueella on runsaasti eri palautuspisteitä, joihin tölkkejä voi palauttaa. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö.

HUOM! Pantti ei ole käytössä ruokamyyntipisteissä. 

TURVALLISUUS & TURVATARKASTUS

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille! 

 

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty.

 

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Kaikki asiakkaat saapuvat alueelle turvatarkastuksen läpi. Tarkastuksen nopeuttamista varten huolehdi jo etukäteen, ettei sinulta löydy mukana kiellettyjä esineitä.

 

FESTIVAALIALUEELLE EI SAA TUODA

- pulloja, purkkeja, tölkkejä (pantittoman tyhjän vesipullon saa tuoda) 
- sateenvarjoja
- retkituoleja
- juomia
- lemmikkejä
- mitään aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne...
- järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä
- omia radiopuhelimia
- kuljetus- ja valokuvauskoptereita
- jv-liiviä muistuttavia vaatekappaleita

 
MAJOITUS
Summer Up leirintä sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä. Leirintälippu 29 euroa, myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.
 
MEDIA
Summer Up festivaalin akkreditointi median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille on nyt auki! Akkreditointilomakkeen löydät TÄÄLTÄ.
 
YHTEYSTIEDOT

Yleinen sähköposti
info@summerup.fi

Myyntipaikat tapahtumassa
info@myyntipaikat.f

i

Summer Up