Leirintä | Summer Up

Summer Up - Leirintä

HUOM! LEIRINTÄ ON LOPPUUNMYYTY! 

Summer Upin suosittu, aivan festivaalialueen vieressä sijaitseva leirintäalue täyttyy tänäkin kesänä värikkäistä teltoista! Leirintäalueella majoitutaan omassa teltassa (enintään neljä yöpyjää/teltta). Kerää siis ystävät yhteen ja tule viettämään vauhdikas viikonloppu Summer Up -festareille!

Leirintä on tarkoitettu vain Summer Upin asiakkaille ja sinne pääsee vain 2 päivän festivaalirannekkeella sekä leirintälipulla. Pelkällä perjantain festivaalirannekkeella ei siis ole mahdollista majoittautua leirintäalueella. Leirintälippuja on myynnissä rajoitettu määrä. Leirinnän suositusikäraja on 16 vuotta: jokaisessa teltassa on kuitenkin majoituttava vähintään yksi 18 vuotta täyttänyt henkilö. Leirintälippu maksaa 29 €/majoittuja ja niitä myyvät Tiketti ja Lippupiste.


Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi leirinnän portilla.

Leirintäalueelle pääsee festivaalin pääsisäänkäynnistä Ritaniemenkadun kautta. Alueelle ei pääse autolla, mopolla eikä moottoripyörällä. Leirintäalueelle pääsee perjantaina klo 10.00 alkaen ja alueelta tulee poistua sunnuntaina klo 12 mennessä. Liput vaihdetaan festivaali- ja leirintärannekkeisiin leirinnän portilla.

TOIMI SIIS NÄIN!
1. Osta leirintälippu Tiketistä tai Lippupisteestä.
    Muista, että sinulla tulee olla ostettuna myös 2 päivän festivaalilippu!
2. Tulosta ja täytä majoittujatietolomake ja ota se mukaasi.
3. Maksa tonttipantti leirintäalueen portilla olevalle työntekijälle.
4. Vietä kesän hauskin viikonloppu!
5. Siivoa jälkesi - näin saat tonttipanttisi takaisin - ja palaa kotiin odottamaan ensi kesän Summer Upia!

LEIRINNÄN TONTTIPANTTIJÄRJESTELMÄ
Jokaisesta teltasta peritään leirintäalueen portilla 20 euron tonttipantti. Pantti on telttakohtainen eli yhdestä teltasta maksetaan vain yksi pantti. Pantin voi maksaa vain käteisellä. Samassa teltassa voi majoittua yhdellä pantilla maksimissaan 4 henkilöä. Pantin saa takaisin lähtiessään, mikäli on siivonnut oman alueensa, eli vienyt pois makuupussinsa, telttansa, makuualustansa ja kaikki viikonlopun aikana telttapaikan läheisyyteen kertyneet roskansa. Mikäli näin ei tapahdu, jää pantti siivouskustannuksia varten Summer Upille.

HUOM! Leirintään ei saa tuoda lasipulloja tai -purkkeja, huonekaluja, puolijoukkuetelttoja, omia grillejä, paviljonkeja tai muita herkästi tuulen matkaan lähteviä esineitä. Myös telttojen kiinnittäminen yhteen esimerkiksi pressuin on kielletty.

Jokaisen leiriytyjän on nukuttava teltassa. Taivasalla ei saa majoittua.

LEIRINNÄN BILEET

Summer Upin juhlat eivät lopu viimeiseen esiintyjään. Leirintäalueella juhlat jatkuvat aamun pikkutunneille asti sekä perjantaina että lauantaina. Summer Up DJ:t tanssittavat juhlakansaa pe-la klo 23-04. 

Summer Up leirintä