Majoitus

LEIRINTÄALUE – BRING YOUR OWN TENT!

Mukkulan alue on muutettu toimivaksi tapahtuma-alueeksi ja sen myötä myös Summer Up leirintäalueen sijainti on muuttunut, leirintäalue sijaitsee festivaalialueen vieressä ennen tapahtumakenttää.

Summer Up ottaa tänä kesänä askeleen ekologisempaan suuntaan, kun valmiiksi pystytetty telttakylä jää historiaan. Leirintäalueen uudistuksen myötä leirintäalueella majoitutaan omassa teltassa ja telttailijoiden kesken kisaillaan esimerkiksi siitä, kellä on upeimmin tuunattu teltta tai hienoin leiri.

HUOM! Leirintään ei saa tuoda lasipulloja / -purkkeja, huonekaluja, puolijoukkuetelttoja, omia grillejä, paviljonkeja tai muita herkästi tuulen matkaan lähteviä esineitä. Myös telttojen kiinnittäminen yhteen esimerkiksi pressuin on kielletty.

Leirinnässä otetaan käyttöön myös tonttipanttijärjestelmä.
Jokaisesta teltasta peritään leirintäalueen portilla 20 euron tonttipantti. Pantti on telttakohtainen eli yhdestä teltasta maksetaan vain yksi pantti. Samassa teltassa voi majoittua yhdellä pantilla maksimissaan 4 henkilöä. Pantin saa takaisin sunnuntaina lähtiessään, mikäli on siivonnut oman alueensa, eli vienyt pois makuupussinsa, telttansa, makuualustansa ja tietenkin kaikki roskansa. Mikäli näin ei tapahdu, jää pantti siivouskustannuksia varten Summer Upille.
HUOM! Jokaisen on nukuttava teltassa, taivasalla ei saa majoittua.

Leirintä on tarkoitettu vain Summer Upin asiakkaille ja sinne pääsee vain 2 päivän festivaalirannekkeella sekä leirintälipulla. Leirinnän suositusikäraja on 16v, alle 16v mukana on oltava 18v täyttänyt joka majoittuu samassa teltassa. Leirintälippuja myyvät Tiketti ja Lippupiste. Leirintälippuja on rajattu määrä. Leirintälippu maksaa 20 € / henkilö + mahdolliset palvelumaksut.
Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi leirinnän portilla.

Leirintäalueelle pääsee festivaalin pääsisäänkäynnistä Niemenkadun kautta. Alueelle ei pääse autolla, mopolla eikä moottoripyörällä. Info sivulta löytyvät pysäköinti- ja bussitiedot.
Leirintäalueelle pääsee perjantaina klo 10 alkaen ja alueelta tulee poistua sunnuntaina klo 12 mennessä. Liput vaihdetaan festivaali- ja leirintärannekkeisiin leirinnän portilla.

Toimi siis näin:

  1. Osta leirintälippu Tiketistä tai Lippupisteestä.
  2. Tarkista, että sinulla on myös 2 päivän festivaalilippu
  3. Suosittelemme että tulostat ja täytät teltassa majoittuvien tiedot lomakkeen etukäteen ja tuot mukanasi valmiiksi täytetyn lomakkeen. Näin majoittuminen sujuu joutuisammin. Pääset täyttämään lomakkeen TÄSTÄ.
  4. Saavu Summer Upiin mukanasi nuo kyseiset liput ja lomake sekä normaali teltta ynnä muut tykötarpeet joita tarvitset. Mikäli kanssasi majoittuu kavereita, ota heidätkin mukaan.
  5. Maksa tonttipantti Leirintäalueen portilla olevalle työntekijälle.
  6. Pidä viikonloppu hauskaa joko yksin tai kavereiden kanssa
  7. Siivoa jälkesi, saa Tonttipanttisi takaisin ja palaa kotiin odottamaan ensi kesän Summer Upia!

 

HOTELLIMAJOITUKSET

Festivaalin virallisen yhteistyökumppanin Cumulus Lahden  SUMMER UP majoitus:

Pe-Su
1hh  115 €/vrk
2hh  125 €/vrk

Varaukset TÄSTÄ taikka sähköpostilla lahti.cumulus(at)restel.fi. Varatessa käytä tuotetunnusta SUMMER UP.

Lisää infoa Cumulus Lahdesta löydät TÄSTÄ linkistä.

Lahdesta löytyy myös paljon muita hotelleja, joista on lyhyt matka festivaali-alueelle. Olethan kuitenkin ajoissa liikeenteessä, sillä majoituskapasiteetti Lahdessa täyttyy Summer Up -festivaalin aikaan vauhdilla ja ne myydään loppuun jo ennen tapahtuman alkamista.

Lisää hotelleja löytyy esim. tästä linkistä